13 Nisan 2013 Cumartesi


ŞAMPİYON OLAN BELEDİYESPOR’UN GÖZÜ BAL LİGİNDE...

2012–2013 Sezonu Bayburt Amatör Lig Şampiyonluğunu Belediye Spor kazandı. İki yıl BAL ligi mücadelesi veren ve geçen yıl amatör kümeye düşen Belediye Spor, oynadığı 14 maçta namaglup olarak sezonu şampiyon bitirmeyi başardı. 
BAL ligi tecrübesi olan futbolcularla mücadele eden Belediye Sporun amatör ligde şampiyonluk yarışı mücadelesi verdiği ve son üç haftaya kadar puan puana ligi götürdüğü Diyanet Gençlik Sporu 3 puan geride bırakarak hedefine ulaşan Belediye Sporun gözü yeniden BAL liginde mücadelede etmekte.
Amatör Ligde 14 maçta 12 galibiyet ve iki beraberlik alarak 73 gol atan ve kalesinde 15 gol yiyerek 38 puanla ligi tamamlayan Belediye Sporun Antrenörü Süleyman Dündar şunları söyledi, “ Bizler bu yolda Bayburtlu gençlerimizle mücadele ederek hedeflerimize ulaşmaya çalıştık. Bayburt’ta yetenekli sporcuların olduğuna inanıyoruz. Ekonomik imkanlarımız üst düzeyde olmasa sorumluluğumuzun bilincinde olarak her türlü güçlüğü aşacak azme ve hırsa sahip gençlerimizin olduğuna inanıyoruz. Bu sezon Ligin ilk müsabakasından itibaren odaklandığımız ve bir sezon ara verdiğimiz Bal Ligine Allahın izni ile tekrar çıkacak ve tecrübemizle ilimizi hak ettiği konuma getireceğiz ” diye konuşan Dündar , “ İlimizdeki yerel medya adına her zaman olduğu gibi tarafsız haber anlayışını sürdüren Bayburt Medyaya da Bayburt Belediye Spor olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ve ilimizdeki iş adamlarımızın, daire amirlerimizin ve diğer medya kuruluşlarımızın da amatör spor kulüpleri adına bu lige önem vermelerini rica ediyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder