13 Nisan 2013 Cumartesi


BAYBURT’LU  TERÖRE  LANET OKUDU...




    Tırmanan terör olaylarını kınamak amacıyla Bayburt Ülkü Ocakları Teşkilatınca düzenlenen  Teröre Lanet Yürüyüşünde izdiham yaşandı.

Şehir trafiğinin durduğu yürüyüşe büyük küçük her yaştan insanlar katıldılar.
İl Özel İdaresi Müdürlüğünün önünden başlayan yürüyüşte katılımcılar,  “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” “Dişe Diş, Kana Kan, İntikam, İntikam” Vur vur İnlesin, Barzani Dinlesin”“Hepimiz Askeriz PKK ya Yeteriz”  “Ya Allah Bismillah Allahu Ekber”  “Hepimiz Mehmet'iz” gibi sloganlar attılar.
Sloganlar eşliğinde Saat Kule Meydanına gelen kalabalık Son yıllarda artan terör olayları hergün Türkiye'nin her bölgesinde farklı farklı ailelerin yüreğine ateş düştüğünü vurgulayan Ülkü Ocakları İl Başkanı Bilal Yıldızoğlu sözlerine şöyle devam etti; " Aslında bu ateş ülkemizin ve ilimizinde her evinde aynı acıyı yaşatmaktadır.Bu hain ve ne olduğu belirsiz çapulcular Türk Milletinin refleksini kırmak ve sindirnek amacı ve gafleti içine girmişlerdir. Yalnız unuttukları birşey vardır oda Türk Milleti o kadar necip bir milletir ki bırakın dağdaki üç beş çapulcuya vermeyi yedi düvele meydan okumuş bir millettir. Bu terör örgütüne destek veren ve yandaşlık edenleri şiddet ve nefretle kınıyor,şehitlerimizin yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı diliyor, Şehitlerimize Allah'tan Rahmet,Yüce Türk Milletine sabırlar diliyorum"dedi
Burada  yapılan  konuşmaları bir süre dinledikten sonra  sloganlar eşliğinde tekrar yürüyüşe geçtiler. Yürüyüşçüler yapılan yürüyüşün ardından olaysız dağıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder